Menu
Menu
Din kurv

Elacin ER musikhøreværn

Elacin ER musikhøreværn
Elacin ER musikhøreværn
DKK 1.750,00
Ekskl. moms: DKK 1.400,00
  • Status: Bestil
  • Mærke: Elacin
ELACIN ER MUSIKHØREVÆRN
Elacin ER har et filter med en ekstremt lineær dæmpning over hele det hørbare frekvensområde. Lyden bevarer sin naturlige klang og forvrides ikke på nogen måde. Lyden er helt naturlig, hvorfor det har været det foretrukne valg for professionelle musikere og musikentusiaster siden lanceringen.

Du skal ikke fjerne ER-høreværn fra ørerne for at høre tale. Høreværnet er velegnet til personer, der besøger støjende musikalske miljøer som f.eks. klubber, caféer, koncerter og dansearrangementer.

Standardørepropper, såsom engangs- eller præformede ørepropper, eliminerer ofte mere lyd end nødvendigt. Overdreven dæmpning af højere frekvenser forvrænger tale og musik og får det til at lyde unaturligt. Ofte er folk også tilbøjelige til ikke at føre disse standardørepropper langt nok ind

i øregangen. Som en konsekvens heraf dæmpes skadelig støj ikke tilstrækkeligt.

ER uden snor
Elacin ER leveres uden snor. Dette skyldes, at størrelsen på ER-filteret ikke har tilstrækkelig plads til en snor. Hvis kunden stadig ønsker en snor, skal du først kontakte vores Kundeservice. De kan give dig flere gode råd om dette.

Materiale + farve
Elacin ER er fremstillet af blødt FlexFit-materiale (60 shore) i en klar, gennemsigtig farve. På anmodning er det muligt at få dem fremstillet i farverne rød, blå, sort, gul eller gennemsigtig grøn.

Filtre
Vælg mellem tre filtertyper afhængigt af støjniveau:

Elacin ER25-filter
Elacin ER15-filter
Elacin ER9-filter
Udskiftelige
ER-filtrene er udskiftelige. Man kan bruge mere end ét par filtre, afhængigt af støjniveauet. Selvom det er muligt at udskifte filtrene, anbefaler vi ikke at gøre det regelmæssigt. Der er risiko for, at filteråbningen bliver for fleksibel og reducerer grebet på filteret.

Bemærk!
Elacin ER9-filteret er specielt udviklet til (orkester)musikere. Filteret opfylder ikke minimumskravene for lyddæmpning, som er defineret i den europæiske standard EN 352-2 og er derfor ikke tilladt til brug som personligt beskyttelsesudstyr (PPE) i industrielle miljøer med gennemsnitlige lydtrykniveauer på over 90 dB.

Velegnet til

Professionelle musikere
Musikentusiaster
Piloter og kabinepersonale
Medarbejdere og besøgende på klubber og caféer
til rockkoncerter og dansearrangementer
Brugeranvendelse
Spillesteder
Hvor taleforståelighed er vigtigt
Fordele

Den bedste lydkvalitet
Lineær lyddæmpning
Formstøbt for en perfekt pasform
Optimal beskyttelse
Tale forbliver forståelig
Lavet af et blødt og let materiale
Nemme at sætte i og tage ud
Sikker og komfortabel
Intet tryk i øregangen
Udskiftelige filtre