Menu
Menu
Din kurv

Elacin RC SoloCom

Elacin RC SoloCom
Elacin RC SoloCom
DKK 855,00
Ekskl. moms: DKK 684,00
  • Status: Bestil
  • Mærke: Elacin

Walkie-talkie i høreværn

Mens walkie-talkies kan være uundværlige for din virksomhed, så er høreværn det også. Mens den ene muliggør kommunikation, beskytter den anden. Desværre er de 2 ofte i konflikt. Når walkie-talkie'en snakker, fjernes ørepropperne. Med Elacin RC SoloCom behøver du ikke træffe dette svære valg. Kommuniker via radio, mens du bærer høreværn.

Du vil gerne:

  • være i konstant kontakt med dine kolleger, også når du har høreværn på
  • have høj opkaldskvalitet, så alle forstår hinanden
  • kunne stole på uforstyrret radiokommunikation, uden baggrundstøj
  • en høj bærekomfort, så du glemmer, at du har høreværn på.

Elacin RC SoloCom sætter kryds ved alle punkterne. Få mere at vide om denne unikke innovation.

 

Undgå høreskader

Alle i din organisation ved, at det at bære høreværn er standarden. Men nogle medarbejdere er måske ikke klar over, at de risikerer at få høreskader, hvis de fjerner deres ørepropper eller høreværn i blot et par minutter. Det er derfor vigtigt, at de også bærer høreværn, når de kommunikerer med walkie-talkie. Elacin RC SoloCom tilbyder dig det bedste fra begge verdener. Det holder alle forbundet. Når som helst og hvor som helst.


Sådan fungerer det

For at kommunikere via radio skal du bruge: Elacin RC SoloCom, Elacin RC høreværn, din egen walkie-talkie og PTT device. De beskytter din hørelse, samtidig med at du kan høre dine omgivelser. I kan derfor tale med hinanden i støjende omgivelser, næsten som om I var i et stillekontor. Advarselssignaler forbliver også hørbare, så du kan arbejde sikkert.


Hvis du vil lytte til radiokommunikationen, skal du klikke SoloCom ind i Elacin-ørepropperne. Medarbejdere, der skal kommunikere via radio, skal bære taleenheden. SoloCom tilsluttes PTT med det medfølgende kabel. Dette sikrer, at medarbejderne kan følge al kommunikation gennem deres ørepropper.


Altid i kontakt

Kommunikation er vigtigt. Du skal være sikker på, at medarbejderne altid er i kontakt. Afbrydelse af radiokommunikation er et no-go, hvorimod høj opkaldskvalitet er et must. Elacin RC SoloCom tilbyder både en stabil forbindelse og høj forståelighed. Du hører derfor altid tydeligt alt hvad dine kolleger siger, og undgår dermed fejlkommunikation.


Ideel til støjende miljøer

En walkie-talkie med høreværn er perfekt til støjende omgivelser. Elacin RC SoloCom er derfor et kæmpe aktiv for teams, der arbejder på byggepladser, i træforarbejdningsanlæg og industrielle miljøer. Desuden er denne innovation ideel til beredskaber, nødtjenester, operatører og sikkerhedsstyrker, hvis teammedlemmer ikke alle behøver at tale.


Der er flere produkter i Elacin RC Communication Serien

  • Elacin RC BoomMic - kommunikere via headset med telefon eller walkie-talkie.
  • Elacin RC tube - kommunikere sikkert i potentielt eksplosive miljøer.

 

Filtre

Der er naturligvis adskillige kategorier af støj. Høje frekvenser er til stede i nogle miljøer og lave frekvenser i andre. Vi har et unikt filter til enhver form for støj. Og alle RC-filtre er kompatible med Elacin RC SoloCom.


Eksplosionsfare

Arbejder du i potentielt eksplosive miljøer? I så fald skal du tage et kik på de muligheder, som Elacin RC Tube tilbyder. Radiotuben forbinder dit RC høreværn med din walkie-talkie.