Menu
Menu
Din kurv

Elacin RC Tube

Elacin RC Tube
Elacin RC Tube
DKK 692,50
Ekskl. moms: DKK 554,00
  • Status: Bestil
  • Mærke: Elacin

Dit ATEX høreværn

Elacin RC Tube giver dig mulighed for at arbejde komfortabelt og sikkert i et støjende miljø. Da RC Tube er en fuldstændig passiv komponent, blottet for elektronik, er det den perfekte kommunikationsløsning til eksplosive miljøer. RC Tube tilbyder understøttelse på to områder: ved at beskytte din hørelse mod irriterende og høje lyde, samtidig med at du kan lytte til al radiokommunikation på samme tid. Du skal derfor ikke længere vælge mellem de to.


Elacin RC Tube:

  • fremragende opkaldskvalitet
  • omfatter ingen elektroniske komponenter
  • høj komfort, som tilskynder medarbejderne til at bære det
  • kan tilsluttes ethvert radiokommunikationssystem
  • sikker kommunikation til enhver tid
  • perfekt til teams med envejskommunikation

 

Dette gør Elacin unik

Elacin RC høreværn har unikke filtre, der beskytter dig mod høj støj. Takket være dets unikke filter forstår alle hinanden, selv i et støjende miljø. Du hører stadig systemalarmer og kan endda lytte til din yndlingsradiostation i baggrunden. Elacin holder dig konstant i kontakt med dine omgivelser ved at lade dig høre verden, som den er.


Elacin RC Tube er en forlængelse af vores høreværn. Dette lydrør forbinder dig med din walkie-talkie. Du kan derfor høre al radiokommunikation uden at skulle fjerne dit høreværn. Så du er altid beskyttet mod høj omgivende støj.


Værn om dine sanser

Det er påbudt at bære høreværn i mange arbejdsmiljøer. Men medarbejderne fjerner ofte deres ørepropper eller høreværn ’kortvarigt’ for at kommunikere. Sådanne 'korte' øjeblikke kan dog vise sig at være meget vigtige: I løbet af de få minutter, hvor medarbejdere går ubeskyttede, øges risikoen for høreskader betydeligt. Elacin RC Tube forhindrer dette.


Glem, at du har Elacin på

Ud over behovet for at kommunikere er comfort en anden grund til at fjerne høreværn; problemer med hovedpine og kløe er blandt de mest almindelige lidelser. Derfor skal høreværn være behageligt. Elacin RC er specialfremstillet til at passe perfekt i dit øre: du glemmer endda, at du har høreværn på.


Hvem er det egnet til?

Elacin RC Tube indeholder ingen elektroniske dele, og er derfor perfekt til brug i potentielt eksplosive atmosfærer, der også er meget støjende. Tænk for eksempel på virksomheder inden for den kemiske og petrokemiske industri.


Der er flere produkter i Elacin RC Communication Serien

  • Elacin RC BoomMic - kommunikere via headset med telefon eller walkie-talkie.
  • ElacinRC SoloCom - kommunikere via øreprop og PTT/taleenhed med walkie-talkie.

 

Filtre

Vi har udviklet unikt RC-filter til al slags støj. De kan alle forbindes til Elacin RC Tube.


Funktioner

En perfekt pasform, optimal beskyttelse og forbedret taleforståelighed: det er det, der gør Elacin RC Tube så unik.