Menu
Menu
Din kurv

Elacin RC BoomMic device med kabel

Elacin RC BoomMic device med kabel
Elacin RC BoomMic device med kabel
Elacin RC BoomMic device med kabel
Elacin RC BoomMic device med kabel
Elacin RC BoomMic device med kabel
DKK 2.665,00
Ekskl. moms: DKK 2.132,00
  • Status: Bestil
  • Mærke: Elacin

Høreværn med headset

Du passerer gennem den støjende fabrik iført høreværn. Lige da ringer en kunde for at diskutere de seneste projektdetaljer. Du besvarer opkaldet, mens du fjerner dit høreværn. Du tror måske, at et hurtigt opkald uden dine ørepropper eller høreværn ikke kan skade. Men at tilbringe selv fem minutter ubeskyttet på din fabrik øger risikoen for høreskader markant. Bær derfor Elacin RC BoomMic: høreværn med et headset.

Bær Elacin og beskyt din hørelse

Med Elacin RC BoomMic bærer du dit høreværn non-stop. Også når du foretager et opkald. Dette unikke headset bæres sammen med Elacin RC. Vi har selv udviklet dette høreværn: specialfremstillet og unikt i sin slags. Filtrene beskytter din hørelse, samtidig med at de bevarer akustikken i dine omgivelser. Resultatet? I kan tale med hinanden i støjende omgivelser, som om du var i et roligt mødelokale.

Høj bærekomfort

Medarbejdere, der synes, at deres høreværn er ubehageligt, er utilbøjelige til at bære det konstant. De klassiske gule ørepropper har en tendens til at klø. Høreværn klemmer, forårsager hovedpine og bliver varme. Elacin RC BoomMic undgår sådanne gener ved at give maksimal komfort. Takket være dens ergonomiske pasform og lette materialer vil du glemme, at du har Elacin RC BoomMic på.

Hvem er Elacin RC BoomMic beregnet til?

Der er adskillige støjende miljøer: lige fra fabrikker der indeholder industrimaskiner, til byggepladser hvor tungt, støjende udstyr arbejder. Elacin RC BoomMic garanterer sikker kommunikation i alle sådanne miljøer. Vores høreværn med headset er også en god løsning til sikkerhedsvagter, militært personel, beredskabstjenester og callcenterpersonale.

Der er flere produkter i Elacin RC Communication Serien

  • Elacin RC SoloCom - kommunikere via øreprop og PTT/taleenhed med walkie-talkie.
  • Elacin RC tube - kommunikere sikkert i potentielt eksplosive miljøer.

Filtre

Elacin RC BoomMic er kompatibel med alle Elacin RC-filtre. Disse filtre er specielt designet til lave og høje støjniveauer. Perfekt høreværn er derfor tilgængelig til bogstaveligt talt ethvert miljø.


Kommunikerer via walkie-talkie

Kommunikerer du via walkie-talkie? Så er Elacin RC BoomMic PTT løsningen for dig. Den giver dig mulighed for nemt at forbinde BoomMic til enhver walkie-talkie: plug & play.


Kommunikerer du ved hjælp af walkie-talkie ørestykker? Så kig nærmere på Elacin RC SoloCom.